Reviews from Lekker De Overweg Leeuwarden

Recent reviews

5.0
j postmus
Yesterday
anoniem
Yesterday
Richard
21 June 2022

Netjes op tijd. Eten is goed warm Vriendelijke

piet jager
21 June 2022

wederom top

anoniem
20 June 2022
Appie
17 June 2022
Dyanell
17 June 2022

ik heb besteld om 12:18, eten kwam pas om 13:15. (3 patatjes)

Janna
16 June 2022
Bakker
15 June 2022

Zoals de naam al zegt LEKKER!

Ahmed
15 June 2022

Te goed voor tijdstip. Je merk dat tijd is gestoken in voorbereiding. Daarnaast extra drinken bij gedaan. Top

anoniem
14 June 2022
Jansen
13 June 2022

Heerlijk gegeten, eten was keurig op tijd en nog warm. Keurig en vriendelijke bezorger

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

piet jager
9 June 2022

wederom top

Ben Venema
7 June 2022

Perfect zoals gewoonlijk lekker heet en snel bezorgd

Stefan Voortman
6 June 2022

Alleen de pindasaus was heel waterig, graag iets dikker voortaan! :)

Wiebren
6 June 2022
Marco
5 June 2022

Heerlijk eten en super snel geleverd!!!

Alex
29 May 2022

Was weer lekker en precies op tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

piet jager
29 May 2022
Jv
27 May 2022

Patat koud pindasaus te dun verlengd met water fricandel niet goed ingesneden voor frikandel speciaal

HB
26 May 2022

Snelle levering en goede PK

piet jager
26 May 2022

hartstikke goed

Petra
24 May 2022

Genieten!

Tony
22 May 2022
Liesbeth Zandberg
21 May 2022

Gratis blikje cola miste, verder was alles weer top!

piet jager
20 May 2022

bedankt voor de fles cola maar daar zat de wederom vergeten berehap niet in. we gaan het de volgende keer weer proberen. want het eten is gewoon goed....neem je tijd.

Oscar
16 May 2022

Supersnel geleverd en lekker gegeten. Perfect!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alex
16 May 2022
piet jager
14 May 2022

het was druk zeker,,1 berehap vergeten

anoniem
12 May 2022
Wim Kempenaar
2 May 2022

Heb een combi maaltijd besteld voor 2. Er was voor 3 personen patat en een half persoon saus. Voor de rest top

Younis
2 May 2022
Johanna
1 May 2022

Het was heerlijk en mooi op tijd .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R
30 April 2022

Patat niet gaar erg slecht

Johanna Bleeker
28 April 2022

Het eten was heerlijk

piet jager
25 April 2022
Gerben Breidenbach-Visser
24 April 2022

Snelle levering, eten was nog goed warm

Klazina de Jong
23 April 2022

Onze eerste ervaring met truffelfriet, heerlijk, aanrader!

Waterlander
17 April 2022
Johanna Bleeker
14 April 2022

Het was erg lekker. Hier krijg je waar voor je geld . Verbeterpunten zijn er niet.

Ben Venema
10 April 2022

zoals vanouds perfect en snel en heet toppie

anoniem
8 April 2022
Anoniem
7 April 2022

Snel bezorgd. Ik vond alleen de patat soort niet zo lekker, beetje slap. En ze waren de uitjes vergeten.

Jo
5 April 2022
Rinke
3 April 2022

Schijnt aangebeld en geklopt te hebben wat duidelijk niet het geval was. Na bijna 2 uur eindelijk eten, maar geen excuus of iets.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ben
2 April 2022

Weer lekker snel en alles was weer top en heet

piet jager
2 April 2022
Henrik
30 March 2022

Bezorgd 30 minuten na de aangegeven tijd, totaal meer dan 80 minuten na bestelling… Bij aankomst was het eten lauw/koud. Jammer

Michel
29 March 2022

Shoarma menu was erg lekker en snel bezorgd.

piet jager
28 March 2022
Hans Hartmann
27 March 2022

Top! Zoals altijd.

Marijke
25 March 2022

Bezorging was super snel en vriendelijk.

Stephan
25 March 2022
anoniem
24 March 2022
Evers
23 March 2022

De bezorging is altijd snel. De snacks zijn goed, maar de friet is al-tijd slap en soms zelfs rauw..

Hofman
23 March 2022

Lekker het is lekker .

anoniem
23 March 2022
piet jager
22 March 2022
hans hartmann
22 March 2022

het verbaast me elke keer hoe lekker en knapperig de patat is ondanks dat het zo lang onderweg is.

Ilja
20 March 2022
MB
19 March 2022

Lekker eten. Snel bezorgd. Wel jammer dat het bestelde drinken niet is afgeleverd.

Jellie Will-Beuker
17 March 2022

Eten te laat. Het eten was koud. De frikandellen speciaal in verpakking door elkaar heen. Alles uit de bakjes in het zakje. Dikke bende. Had 3 frikandellen speciaal besteld en 2 met pinda. Krijg ik 5 speciaal en bakje pindasaus.

piet jager
14 March 2022

het was zeker druk,verkeerde bestelling patat pinda werd zonder pinda maar met ketchup bezorgd.wel gelukkig extra pinda saus in bakje prima. patat aan de slappe kant..maar goed dit kan gebeuren het was altijd goed.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vincent
14 March 2022

Patat warm vlees was extreem matig absoluut geen aanrader ( bbq loaded Fries zeer positive)

Ben
13 March 2022

Lekker snel bezorgd top

Joshua
11 March 2022

Bestelling: Lekker Combi. Gevraagd zonder joppiesaus en goed doorgebakken, beide waren gedaan. Bezorging snel en goed. Wel 1 puntje van kritiek voorheen kreeg je bij dit menu 1 zak patat en dat was al meer dan voldoende, nu krijg je er twee. Nergens voor nodig en gaat nu helaas in de prullenbak. Voor krulfriet betaal je nu wel 80 cent extra. Dit kan echt weer terug naar hoe het was, gewoon 1 zak en krulfriet zonder meerprijs. :)

Dennes
7 March 2022

In de mail kreeg ik en tijd door 18:55 maar kwamen half uur later en de patat was heel slap . Beetje jammer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

AlbertO
6 March 2022

Lekker, ruim voldoende en mooi op tijd bezorgd! TOP!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ben Venema
6 March 2022

Lekker eten en zeer snel bezorgd en gloeiend heet zeker de moeite waard

Sarah
6 March 2022

Helaas twee patat zonder saus ontvangen. Dus de hele smaak was er wel vanaf… Ook zat er amper curry op de frikandel speciaal en vooral Mayo.

Stephan Berger
3 March 2022

Combideal miste de kleine beker ui. Maakte de frikandellen wat minder 'speciaal'. Helaas.

Henstra
26 February 2022

Eten was lekker goeie patat en de rest ook goed

C Dekker
25 February 2022

Eten was goed , bezorging, kwam een half uur later dan gepland.

Hofman
24 February 2022

Niet helemaal tevreden over de bestelling de kip was niet aanwezig

Branco
24 February 2022

Heerlijk!

Ivi & Durk
21 February 2022

Perfect!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dj
20 February 2022

Helaas was de patat veel te kort gebakken.. heel slap en lauw. Rest was goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Piet Jager
20 February 2022
De vries
20 February 2022

Stokbrood gezond Mag wel wat sla tussen

Tsjits
18 February 2022

Altijd lekker

Ama
18 February 2022

Het eten was er op tijd en een vriendelijke bezorger genaamd Jeremy!

Alex
16 February 2022

Was weer heel lekker en precies op de aangegeven tijd bezorgd 😃

Rick
13 February 2022

Die bestelling was spang man

Nikita
12 February 2022
M
8 February 2022

Smaakte zoals altijd goed, snel en netjes bezorgd

Paassen
5 February 2022

Patat was slof mag wel wat langer gebakken worden. Verder ok

Michel
31 January 2022

Bij kapsalon kipdöner was de kip overgevlogen: veel kreukelfriet en ui, amper kipdöner. De bijbestelde pikanto was koud.

JDC
30 January 2022

Top!

Thomas
29 January 2022

Snelle bezorging en eten was prima. Loaded fries niet helemaal mijn smaak en geen grote portie voor wat het kost. Burgers en snacks dik in orde.

Robert
25 January 2022

Miste het eten van onze zoon

Wk
16 January 2022

Patat had wat langer gebakken mogen worden. Te slap

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Piet Jager
8 January 2022
JZ
8 January 2022

Altijd goed eten en royale porties tegen een schappelijke prijs. De bezorging is ook prima in orde, vlot en vriendelijk, bedankt Dylan.

Quinten
6 January 2022

Perfecte service en eten was lekker en optijd klaar. Een verbeterpunt zou ik de keuze vinden om te kiezen of je een tasje of niet wil op de website aangezien je er automatisch voor moet kiezen en betalen.

Ank
5 January 2022

Altijd goed. Lekker gebakken, snel bezorgd.

Johanna Bleeker
2 January 2021

Het was heerlijk. Altijd op tijd en goed heet. Je krijgt wel héél veel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Posthumus
2 January 2021

Bestelling werd een uur later bezorgd dan de verwachte tijd zoals aangegeven bij de online bestelling. Misschien even een berichtje dat het later wordt.

Anoniem
2 January 2021

Voor de tweede keer de opmerkingen niet gelezen

Anoniem
1 January 2021
R.Zeewuster
31 December 2021

Als je vraagt om een patat oorlog met uitjes en alleen pindasaus krijgt. Niet goed gelezen.

Fili
31 December 2021

Altijd lekkere frietjes en snelle + vriendelijke bezorging. Bedankt Dylan!

Wiebe
31 December 2021

Stipte bezorging. Patat en snacks goed op temperatuur. Top!

Riemer
30 December 2021

Snelle bezorgservice, goed eten weer. Vriendelijke bezorger!

Artur Matevosyan
29 December 2021

De kinderen hebben heerlijk gegeten! Vriendelijke medewerkers. als extra nog een gratis fles cola gekregen! Een en al top

anoniem
28 December 2021
Erik Holtrop
26 December 2021

Goede portie, zoals altijd heerlijk, snel bezorgd, aanrader!

Anoniem
19 December 2021
Ben Venema
17 December 2021

Was de eerste keer en nog voor de afgesproken tijd en gloeiend heet topkwaliteit ga zeker weer bestellen

Dennes
13 December 2021

Eten was goed vroeg alleen geven ui op de kapsalon en ze waren de helft van de bestelling vergeten .want elke keer als het druk is gaat het fout . Lossen het daarna wel weer snel op

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tineke
12 December 2021

Was weer zeer oké!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johanna Bleeker
12 December 2021

Perfect zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H Spoelstra
11 December 2021

De kipnuggets waren bijna koud en bij de patat zat de saus in de zak. De frikadel speciaal was ook bijna koud. Erg jammer

Tineke
9 December 2021

Altijd een dikke voldoende. Maar…….De aard schijfjes bij mijn menu waren de vorige keer heerlijk krokant knapperig maar vandaag waren ze zo zompig. Klef. Beetje jammer. Maar we proberen t binnenkort nog een keer. Dan hopen dat ze weer knapperig zijn.

Tineke
6 December 2021

Het eten was weer zeer goed. Bezorging top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erwin
5 December 2021

Bestelling liet even op zich wachten, maar eten was weer erg goed en ruim voldoende. Aardappeltjes waren mooi goudbruin gebakken.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jairo minguel
29 November 2021
anoniem
26 November 2021
Pinkster
22 November 2021

Alles was heerlijk maar de patat zo slap als wat helaas

Claude Weijsters
22 November 2021

Kwaliteit van het eten was goed, alleen het eten was niet echt lekker warm meer. Verder prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

W
21 November 2021

We bestellen bijna wekelijks bij de overweg, vaak de sharebox en voor een aantal personen patat. Goede krokante patat en snelle bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dennes Van Holstein
21 November 2021

Waren de frikandel vergeten maar is later snel bezorgt 👍 de shoarma rol nog extra er bij besteld maar kreeg die er gratis bij top 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chris
17 November 2021

Helaas na de 4e x hier te bestellen alle keren iets vergeten. Erg jammer, want de kwaliteit is verder goed van het eten. We gaan helaas niet weer bestellen, ook al werdt netjes en snel het vergeten product bezorgd. En zouden we 20% korting krijgen de volgende keer. De bezorger gaf aan dat er voor het ongemak een blikje drinken inzat, maar die zat er niet in. Wellicht weer vergeten.

Erik Holtrop
15 November 2021

Zoals altijd uitstekend. Wij houden can de krulfriet en het broodje hete kip.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J Bleeker
14 November 2021

Perfect 👍🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vincent
13 November 2021

1 uur en 40 min op eten gewacht erg jammer. Bbq loaded fries was top! Er werd vertelt dat de bestelling na en uur onderweg was maar dat kan geen 40 minuten duren als het 500 m verder op is heel apart.

Riemer
12 November 2021

Al het eten was weer top. Heerlijk! Ook extra blikje frisdrank nu omdat vorige keren vergeten. Helemaal super!

Holstein
12 November 2021

Mooi op tijd bezorgt en alles was warm en lekker 👍👍

Wiebe
11 November 2021

Bezorging was keurig op tijd. Eten was niet warm. Is ons laatst ook al eens overkomen. Jammer, want was in het verleden altijd goed.

Dennis
11 November 2021
Wolf
9 November 2021

Altijd heerlijk!!!

Dennes Van Holstein
8 November 2021

Was super lekker 👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

F.
7 November 2021

Precies op tijd bezorgd, en lekkere ruime porties voor een fatsoenlijke prijs.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rebecca Wolf
3 November 2021

Zoals altijd weer heerlijk

De Bird
1 November 2021

Blikjes waren op, geen punt dan krijg je Gwn een fles service op maandag avond!

Vincent
1 November 2021

Eten was top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hietkamp
31 October 2021

Heerlijke verse burgers. Het enige wat miste waren 2 servetjes.

Tineke
29 October 2021

Vaste klant inmiddels, was weer top.

Piet Jager
29 October 2021

er zat een rietje bij,waar was die voor

John
28 October 2021

De snacks waren prima. Helaas was de ui verkeerd, die stonk enorm en de patat was slap en allemaal kleine stukjes

Johanna Bleeker
27 October 2021

Het was heerlijk. Mooi op tijd en goed heet.

Piet Jager
25 October 2021

wederom top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kruidhof
23 October 2021

Geweldig weer. Zijn inmiddels vaste klanten.

Piet Jager
21 October 2021
Tineke
19 October 2021

Weer top

Jelly
17 October 2021

Eten was weer lekker. Bezorging op de aangegeven tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johanna Bleeker
17 October 2021

Het was heerlijk en perfect op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tineke
16 October 2021

Top

Tineke
10 October 2021
Ama
10 October 2021

Helaas een aantal keer aangegeven bij de opmerkingen dat er bijv. Geen tomaat op moet. En helaas is er gister weer niet goed naar gekeken. Even als de frikandel speciaal, die kregen we alleen met Mayo en uitjes. Verder is smaakt het altijd prjma!

Rudy
9 October 2021

eten was lekker vond patat beetje slap dat voor die prijs. ik betaal 20 cent voor papier zakje dit is niet nodig lever wat je aanbied beetje op lichten noemen we dit

Piet Jager
9 October 2021

altijd weer de vriendelijke yannick die er voor zorgt dat eten warm aan komt. top.

Stacy
9 October 2021

Wat een super service weer! Yannick is de leukste bezorger en tovert iedere keer weer een lach op mijn gezicht!

Dijkstra
8 October 2021
G. van B.
2 October 2021

Anderhalf uur van tevoren besteld, en toch komt het ruim 3 kwartier te laat.... dat is echt niet oké. Daarnaast was de bestelling niet compleet. Erg jammer. Maar datgene dat er wél was, was goed te eten.

...
29 September 2021
Piet Jager
27 September 2021
Dar
27 September 2021

Het eten kwam een halfuur na de aangegeven tijd, wat uiteindelijk 1,5u heeft geduurd. De patat was slap, en had ik ook nog de verkeerde bestelling. Pas nadat er zelf contact met hun was gezocht kwam het juiste broodje, ook weer na een lange tijd wachten. Jammer! Ben dit niet gewend van de zaak.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wendy
26 September 2021

Precies op tijd bezorgd en lekker gegeten. De sharesnacks zijn favoriet bij ons 😁

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mara
23 September 2021

Halfuur te laat, terwijl ik al een uur eerder had besteld. Toen ik gebeld had duurde het alsnog een dik kwartier terwijl ik vlakbij woon, het voelde net of ik vergeten was en mijn bestelling nog even snel gemaakt werd..

Johan
22 September 2021

Koude slappe patat

Piet Jager
21 September 2021

door drukke baan altijd een feest wanneer je bestelt goede kwaliteit

Gerben Breidenbach-Visser
15 September 2021

Heerlijk gegeten en de patat en snacks waren goed warm #bedankt

Tineke
12 September 2021

Prima!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

anoniem
10 September 2021
J Will
10 September 2021

Jammer genoeg geen joppiesaus over het broodje polle. Beetje jammer. Dan is het een droog broodje polle.

Frank
9 September 2021
Geke
3 September 2021

Helaas was 1 portie patat koud. De rest was prima

Bakker
1 September 2021

Top Kwaliteit

Rinke
26 August 2021

Gewoon goed en lekker, sausen best wel prijzig. Snelle en flexibele bezorging!

M
25 August 2021

Het eten is iedere keer weer van goede kwaliteit en de bezorgers lezen en handelen naar de bezorg opmerking . Top!

Erik Holtrop
23 August 2021

Prima warm bezorgd of de aangegeven tijd. Kwaliteit ook uitstekend. Jammer genoeg niet door onze favoriete bezorger Vince.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Geke Hoekema
21 August 2021

Helemaal top!

Rinke
10 August 2021
Monique
7 August 2021

Het eten was steenkoud toen we het kregen. Jammer

Stacy
5 August 2021
Dennes
1 August 2021

Eten was lekker en snel bezorgd

Paassen
28 July 2021

Had iets warmer gekund smaak was weer goed

Iris
27 July 2021

Ik bestelde juist vanwege de 30 min bezorgtijd waar ook mee wordt geadverteerd via Instagram. Helaas moest ik ruim een uur wachten op mijn bestelling (het valt me op dat de bezorgtijd een stuk sneller is als de eigenaar aanwezig is). Ook bijzonder dat er €0,20 wordt gerekend voor een plastic tas, terwijl het eten wordt bezorgd in een papieren tas... Voor de rest is het eten altijd prima.

anoniem
24 July 2021
Paassen
22 July 2021

Kwaliteit goed keurig opgelost toen de bestelling niet helemaal klopte

M van den Berg
20 July 2021

Zak papat was vergeten mee te geven en ik heb 7x in 40 minuten geprobeerd om te bellen, maar de telefoon werdt niet opgenomen. In opmerkingen had ik gevraagd om geen tomaat op de hamburger en er zat wel tomaat op mijn broodje hamburger. Eerdere 2 keren was ik ook al niet zo tevreden als ik van Overweg gewend ben. De reden toen was super kleine stukjes ui in de berehap en een blik cola op de beker jopiesaus. Hierdoor meer jopiesaus in zakje ipv in beker. Moet snel verbeteren anders zoek ik een andere snackbar om te bestellen.

C
16 July 2021
Piet Jager
14 July 2021

wederom top,,mensen met een rare tijden baan kunnen hier lekker eten.

Fee
5 July 2021
Piet Jager
5 July 2021

als vanouds top en altijd vriendelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans Hartmann
4 July 2021

Zou er een vorkje bij kunnen of is dit afgeschaft i v.m. milieu?

Koops
3 July 2021

Het was weer erg lekker!!!!

Emmy
3 July 2021

Heerlijke stokbroodjes

Michel Maas
2 July 2021

Ten eerste betrap ik de bezorger op het eten van patat uit de zak in de tas... dan blijkt de bestelling verwisselt te zijn. Wanneer de bezorger weer aan de deur staat zijn de frieten inmiddels al helemaal koud. Geen goede sier voor de Overweg...🙁

Harley
1 July 2021

WEER GEEN BON ONTVANGEN. EN WEER GEEN KORTINGSCODE GEKREGEN. MELD DIT DAN NIET VIA DE SITE ALS JULLIE DEZE NIET MEER VERSTREKKEN

GP
25 June 2021

Jammer dat mijn bon met de kortingscode er niet bij zat. Sinds de nieuwe site ook geen bericht meer met de kortingscode. Zo jammer

Piet Jager
21 June 2021

wederom prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anneke Rinsema
21 June 2021
Sarah
21 June 2021

Milkshakes waren niet zo lekker. Vorige keer was dit ook. Het was net een ijsje, kwam niet door het rietje heen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johanna Bleeker
20 June 2021

Het was echt super lekker. En snel bezorgd

Top tent
19 June 2021
Reinald
18 June 2021
Evers
18 June 2021

Ik bestel hier regelmatig, omdat de bezorging erg snel is. De snacks zijn prima, maar de friet valt eigenlijk altijd tegen.

Christha
16 June 2021

Netjes en snel geleverd! Miste de snacks maar werdt snel en direct opgelost en kregen extra drinken.

Hendriksen
15 June 2021

Was heel lekker, heb alleen mezelf wat overschat met de 1-persoons patat zak... zat toch meer in dan ik dacht ;)

Hans Hartmann
14 June 2021

Broodje gyros was gebakken kip die niet naar gyros smaakte. Geen kruiden. Echt jammer.

Piet Jager
14 June 2021

als van ouds

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
13 June 2021
Hans Hartmann
13 June 2021

Gewoon goed

Sh
10 June 2021

Bestel hier vaak door de goede kwaliteit, Maar dit keer was het echt waardeloos!!

Rinke van der Made
10 June 2021

Heel lekker.

Geke Hoekema
10 June 2021

Eerst te vroeg bezorgd, prima gecorrigeerd

V. de Vreeze
4 June 2021

Sorry dat wij dit moeten zeggen, maar de frikadellen speciaal waren zurig, dus dat vertrouwden wij niet en hebben het weg gegooid. Verder was het prima, dit is ook de eerste keer voorgekomen bij ons.

Betty
30 May 2021

Bestelling geplaatst voor 13.00 uur, de vriendelijke bezorger stond echter al om12.15 voor de deur, hier moeten jullie beter op letten vind ik want we hebben ook gehad dat het eten een dik uur te laat kwam. Maar ja ik schrijf dit nu wel maar denk niet dat er antwoord komt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

David
30 May 2021

Helaas op een zaterdag niet zo goed als doordeweeks. Bestelling was onvolledig en na achteraan bellen duurde het ruim een uur voordat het ontbrekende deel alsnog (bijna koud) binnen kwam.

Geke Hoekema
27 May 2021

Lekker eten, patat kan ietsje knapperiger

Elise Muller
24 May 2021

Smaakvol eten. Alleen beter bestelling controleren. We misten de speciaal bij een friet en hadden 2 friet zonder ipv 1 friet zonder. Verder erg lekker.

Fred sijtsma
21 May 2021

normaal is het wel goed maar de patat was deze keer droog en niet te eten

Toppers!
20 May 2021
S
18 May 2021
Anoniem
17 May 2021
Anoniem
16 May 2021
Emmy
15 May 2021
Tineke
12 May 2021

Goede en snelle service. De opmerkingen worden helaas niet gelezen. Kipburger met mayo, terwijl aangegeven geen mayo. Geen jamballasaus te bekennen helaas.

M.M. Kloosterman
11 May 2021

De burger en vega bami schijf waren prima, maar de krulfriet was helemaal kapot gebakken, jammer!

Piet Jager
10 May 2021
Joshua
3 May 2021

Ik vraag tegenwoordig altijd om 'grillburgers goed doorgebakken' en dat wordt goed opgepikt dus dat is heel fijn. Persoonlijk mag van mij de bacon ook wel wat meer gebakken. Maar de lekker combi is altijd succes.

Harry
2 May 2021

Lekkerrr!

B.
1 May 2021
H Spoelstra
30 April 2021

Eten was weer lekker

Joeri
29 April 2021

Frikandel was koud, patat was te slap en mijn bestelling was niet compleet. Helaas zat er geen coca cola bij

Frank
27 April 2021

Het menu met de halve (haan, kip) is echt super lekker. Echt een aanrader!!!!. Alleen de salade die je der bij krijgt is matig. Als ze dat veranderen krijgen ze de volle 5 sterren.

Klaas
27 April 2021

Super lekker allemaal

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Flow
27 April 2021

Snel, netjes en uiteraard erg lekker. Tot de volgende keer!

De vries
26 April 2021

Levert optijd, vriendelijke bezorger. Heerlijke patat, mag de volgende keer iets warmer, kroketten ook erg lekker! Wij bestellen graag weer bij jullie!!

Roskam
21 April 2021

Heerlijke broodjes....

Hans Hartmann
17 April 2021
Michel
17 April 2021

Was erg lekker en erg snel bezorgd door Mohand

Cc
17 April 2021

Krulfriet bij de kapsalons helemaal niet knapperig en naar mijn mening ook best wel een kleine portie voor €7.80. De rest was wel oke, maar ik zal niet weer bestellen. Wel een erg snelle bezorging.

Michel
10 April 2021

Prima gegeten! Krulfrieten en shoarma waren heerlijk en nog lekker warm door de nelle bezorging door Mohad.

Joshua
10 April 2021
H Spoelstra
9 April 2021

Mn eten was wat later werd keurig gebeld tevoren eten was weer heerlijk ben trouwe klant bij jullie

Kapali
7 April 2021

Snelle bezorging! Jammer dat de burger op de italiaanse bol zo klein was ..

H.j de Groot
5 April 2021

Het eten was koud, nog wel te eten maar te koud.

Milan
5 April 2021

Patat mag voor mij iets knapperig, de rest was heerlijk. Bezorging 👍, keurig op tijd.

Alexandra
2 April 2021

Bezorger was ruim op tijd met het eten. Het was heerlijk!

Buurman
2 April 2021

Was weer top :D

Niels Poort
2 April 2021

Patat. Super Snacks. Perfect Saus in overvloed. De cheeseburger had helaas geen kaas. Maar smaakte super goed, dus maak je niet druk. Altijd goed 💪

Jelly
2 April 2021

Eten was weer top!

Isabel
1 April 2021

Prima en warm eten, vriendelijke bezorger!

Harley
1 April 2021

Bezorgd door Edna, Alles warm en netjes en op tijd afgeleverd .

Bosma
31 March 2021

Berenhap was bijna zwart Snacks idem Patat was nog redelijk warm De broodjes cheeseburger waren goed Dit niet gewend van jullie

Gianni
31 March 2021

Strijder

Mohamed
30 March 2021

Heerlijk en snel bezorgd ga zo door heren

Kes
27 March 2021

Top

Anoniem
27 March 2021

We bestellen hier vaak. Lekkere patat en snelle bezorging.

Zoet
25 March 2021

Zoals altijd er lekker

Will
24 March 2021

Frank heeft netjes alles op tijd en goed bezorgd.

Sjaakie
21 March 2021

De kapsalon was gemaakt met uien , en dit stond niet op de menukaart. Tevens in de opmerking bij de bestelling gevraagd om de groentes apart te houden. Dus was tegenvaller.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rinke
21 March 2021

Volgens mij was de patat voor een tweede keer gebakken....

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Emma
21 March 2021

Broodje warm vlees is heerlijk met heel veel vlees

anoniem
20 March 2021
Fedde
18 March 2021

Al veel vaker besteld hier. Altijd was het perfect. Helaas nu ietsje minder. De pindasaus was koud, de uitjes op de frikadellen waren nog wel goed, maar op het randje Dus niet echt fris meer. . Als ex. Snackbarhouder weet ik wel wat wel en niet meer kan. Het kwam ook bijna 20 minuten later dan de ap sms aangaf. Dan kun je beter geen tijd aangeven dan valt het mee. Misschien toch fooi geven aan de deur dan van te voren via de app. Dan kijkt de bezorger op de fiets iets vrolijker misschien je weet nooit of de baas het eerlijk verdeelt of in de kassa stopt Ach het weer was ook niet mooi ik zou ook minder vrolijk kijken. . Hopen dat de volgende bestelling weer als vanouds is.

Charissa
18 March 2021

Super lekkerrrr!! Snelle bezorging 😁

Joshua
15 March 2021

Top zoals altijd. Had als opmerking erbij gezet dat de grillburger lekker goed doorgebakken mocht worden en dat was ook zo, maar vooral van de buitenkant, binnenin was hij nog wat rood. Maar blijft geweldig product voor een goeie prijs. Bezorging ook snel en professioneel zoals altijd.

B.W.
14 March 2021

Kwaliteit top Snelheid top Bezorging top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronald
14 March 2021

Alles was goed, alleen de kapsalon kipdöner daar zat heel veel ui op en weinig kipdöner. De ui was er ook niet bij besteld trouwens.

p.jager
12 March 2021

top

Sanne
12 March 2021

Was optijd klaar en weer lekker zoaks altijd!

Molenaar
11 March 2021

Prima gegeten, lekker warm en goed van smaak. Vliegensvlug bezorgd door de aardige en beleefde Gio!

Michael
8 March 2021

Eten was lekker en supersnel hierr Extra shoutout naar Gio!

Sieuwke Eekhof
7 March 2021

Altijd heel vriendelijk personeel, en heerlijk eten! Ons vaste adres wanneer we zin hebben in een lekkere hap!