Beoordelingen van Lekker De Overweg Leeuwarden

Recente recensies

5.0
Jairo minguel
vandaag
MJP Van De Mortel
gisteren

we hadden twee x de snackdeal om 17.00 uur .maar de bezorger kwam pas om 17.20 uur. Het eten was niet warm. Waar ik wel bij de opmerking had gevraagt.En er zat geen drinken bij de snackdeal .hebben weer er achter aan gebeld toen werdt het naar bezorgt. Geen goede sevice.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
26 november 2021
Pinkster
22 november 2021

Alles was heerlijk maar de patat zo slap als wat helaas

Claude Weijsters
22 november 2021

Kwaliteit van het eten was goed, alleen het eten was niet echt lekker warm meer. Verder prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W
21 november 2021

We bestellen bijna wekelijks bij de overweg, vaak de sharebox en voor een aantal personen patat. Goede krokante patat en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennes Van Holstein
21 november 2021

Waren de frikandel vergeten maar is later snel bezorgt 👍 de shoarma rol nog extra er bij besteld maar kreeg die er gratis bij top 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
17 november 2021

Helaas na de 4e x hier te bestellen alle keren iets vergeten. Erg jammer, want de kwaliteit is verder goed van het eten. We gaan helaas niet weer bestellen, ook al werdt netjes en snel het vergeten product bezorgd. En zouden we 20% korting krijgen de volgende keer. De bezorger gaf aan dat er voor het ongemak een blikje drinken inzat, maar die zat er niet in. Wellicht weer vergeten.

Erik Holtrop
15 november 2021

Zoals altijd uitstekend. Wij houden can de krulfriet en het broodje hete kip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J Bleeker
14 november 2021

Perfect 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
13 november 2021

1 uur en 40 min op eten gewacht erg jammer. Bbq loaded fries was top! Er werd vertelt dat de bestelling na en uur onderweg was maar dat kan geen 40 minuten duren als het 500 m verder op is heel apart.

Riemer
12 november 2021

Al het eten was weer top. Heerlijk! Ook extra blikje frisdrank nu omdat vorige keren vergeten. Helemaal super!

Holstein
12 november 2021

Mooi op tijd bezorgt en alles was warm en lekker 👍👍

Wiebe
11 november 2021

Bezorging was keurig op tijd. Eten was niet warm. Is ons laatst ook al eens overkomen. Jammer, want was in het verleden altijd goed.

Dennis
11 november 2021
Wolf
9 november 2021

Altijd heerlijk!!!

Dennes Van Holstein
8 november 2021

Was super lekker 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F.
7 november 2021

Precies op tijd bezorgd, en lekkere ruime porties voor een fatsoenlijke prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rebecca Wolf
3 november 2021

Zoals altijd weer heerlijk

De Bird
1 november 2021

Blikjes waren op, geen punt dan krijg je Gwn een fles service op maandag avond!

Vincent
1 november 2021

Eten was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hietkamp
31 oktober 2021

Heerlijke verse burgers. Het enige wat miste waren 2 servetjes.

Tineke
29 oktober 2021

Vaste klant inmiddels, was weer top.

Piet Jager
29 oktober 2021

er zat een rietje bij,waar was die voor

John
28 oktober 2021

De snacks waren prima. Helaas was de ui verkeerd, die stonk enorm en de patat was slap en allemaal kleine stukjes

Johanna Bleeker
27 oktober 2021

Het was heerlijk. Mooi op tijd en goed heet.

Piet Jager
25 oktober 2021

wederom top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kruidhof
23 oktober 2021

Geweldig weer. Zijn inmiddels vaste klanten.

Piet Jager
21 oktober 2021
Tineke
19 oktober 2021

Weer top

Jelly
17 oktober 2021

Eten was weer lekker. Bezorging op de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johanna Bleeker
17 oktober 2021

Het was heerlijk en perfect op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tineke
16 oktober 2021

Top

Tineke
10 oktober 2021
Ama
10 oktober 2021

Helaas een aantal keer aangegeven bij de opmerkingen dat er bijv. Geen tomaat op moet. En helaas is er gister weer niet goed naar gekeken. Even als de frikandel speciaal, die kregen we alleen met Mayo en uitjes. Verder is smaakt het altijd prjma!

Rudy
9 oktober 2021

eten was lekker vond patat beetje slap dat voor die prijs. ik betaal 20 cent voor papier zakje dit is niet nodig lever wat je aanbied beetje op lichten noemen we dit

Piet Jager
9 oktober 2021

altijd weer de vriendelijke yannick die er voor zorgt dat eten warm aan komt. top.

Stacy
9 oktober 2021

Wat een super service weer! Yannick is de leukste bezorger en tovert iedere keer weer een lach op mijn gezicht!

Dijkstra
8 oktober 2021
G. van B.
2 oktober 2021

Anderhalf uur van tevoren besteld, en toch komt het ruim 3 kwartier te laat.... dat is echt niet oké. Daarnaast was de bestelling niet compleet. Erg jammer. Maar datgene dat er wél was, was goed te eten.

A
30 september 2021

Geen goede recensie dit keer: dik een uur gewacht op koude frites en lauwe snacks. Of jullie bezorgroute is te lang en/of de warmhoudbox isoleert niet goed.

...
29 september 2021
Piet Jager
27 september 2021
Dar
27 september 2021

Het eten kwam een halfuur na de aangegeven tijd, wat uiteindelijk 1,5u heeft geduurd. De patat was slap, en had ik ook nog de verkeerde bestelling. Pas nadat er zelf contact met hun was gezocht kwam het juiste broodje, ook weer na een lange tijd wachten. Jammer! Ben dit niet gewend van de zaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
26 september 2021

Precies op tijd bezorgd en lekker gegeten. De sharesnacks zijn favoriet bij ons 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mara
23 september 2021

Halfuur te laat, terwijl ik al een uur eerder had besteld. Toen ik gebeld had duurde het alsnog een dik kwartier terwijl ik vlakbij woon, het voelde net of ik vergeten was en mijn bestelling nog even snel gemaakt werd..

Johan
22 september 2021

Koude slappe patat

Piet Jager
21 september 2021

door drukke baan altijd een feest wanneer je bestelt goede kwaliteit

Gerben Breidenbach-Visser
15 september 2021

Heerlijk gegeten en de patat en snacks waren goed warm #bedankt

Tineke
12 september 2021

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
10 september 2021
J Will
10 september 2021

Jammer genoeg geen joppiesaus over het broodje polle. Beetje jammer. Dan is het een droog broodje polle.

Frank
9 september 2021
Geke
3 september 2021

Helaas was 1 portie patat koud. De rest was prima

Bakker
1 september 2021

Top Kwaliteit

Rinke
26 augustus 2021

Gewoon goed en lekker, sausen best wel prijzig. Snelle en flexibele bezorging!

M
25 augustus 2021

Het eten is iedere keer weer van goede kwaliteit en de bezorgers lezen en handelen naar de bezorg opmerking . Top!

Erik Holtrop
23 augustus 2021

Prima warm bezorgd of de aangegeven tijd. Kwaliteit ook uitstekend. Jammer genoeg niet door onze favoriete bezorger Vince.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geke Hoekema
21 augustus 2021

Helemaal top!

Rinke
10 augustus 2021
Monique
7 augustus 2021

Het eten was steenkoud toen we het kregen. Jammer

Stacy
5 augustus 2021
Dennes
1 augustus 2021

Eten was lekker en snel bezorgd

Paassen
28 juli 2021

Had iets warmer gekund smaak was weer goed

Iris
27 juli 2021

Ik bestelde juist vanwege de 30 min bezorgtijd waar ook mee wordt geadverteerd via Instagram. Helaas moest ik ruim een uur wachten op mijn bestelling (het valt me op dat de bezorgtijd een stuk sneller is als de eigenaar aanwezig is). Ook bijzonder dat er €0,20 wordt gerekend voor een plastic tas, terwijl het eten wordt bezorgd in een papieren tas... Voor de rest is het eten altijd prima.

anoniem
24 juli 2021
Paassen
22 juli 2021

Kwaliteit goed keurig opgelost toen de bestelling niet helemaal klopte

M van den Berg
20 juli 2021

Zak papat was vergeten mee te geven en ik heb 7x in 40 minuten geprobeerd om te bellen, maar de telefoon werdt niet opgenomen. In opmerkingen had ik gevraagd om geen tomaat op de hamburger en er zat wel tomaat op mijn broodje hamburger. Eerdere 2 keren was ik ook al niet zo tevreden als ik van Overweg gewend ben. De reden toen was super kleine stukjes ui in de berehap en een blik cola op de beker jopiesaus. Hierdoor meer jopiesaus in zakje ipv in beker. Moet snel verbeteren anders zoek ik een andere snackbar om te bestellen.

C
16 juli 2021
Piet Jager
14 juli 2021

wederom top,,mensen met een rare tijden baan kunnen hier lekker eten.

Fee
5 juli 2021
Piet Jager
5 juli 2021

als vanouds top en altijd vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Hartmann
4 juli 2021

Zou er een vorkje bij kunnen of is dit afgeschaft i v.m. milieu?

Koops
3 juli 2021

Het was weer erg lekker!!!!

Emmy
3 juli 2021

Heerlijke stokbroodjes

Michel Maas
2 juli 2021

Ten eerste betrap ik de bezorger op het eten van patat uit de zak in de tas... dan blijkt de bestelling verwisselt te zijn. Wanneer de bezorger weer aan de deur staat zijn de frieten inmiddels al helemaal koud. Geen goede sier voor de Overweg...🙁

Harley
1 juli 2021

WEER GEEN BON ONTVANGEN. EN WEER GEEN KORTINGSCODE GEKREGEN. MELD DIT DAN NIET VIA DE SITE ALS JULLIE DEZE NIET MEER VERSTREKKEN

GP
25 juni 2021

Jammer dat mijn bon met de kortingscode er niet bij zat. Sinds de nieuwe site ook geen bericht meer met de kortingscode. Zo jammer

Piet Jager
21 juni 2021

wederom prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke Rinsema
21 juni 2021
Sarah
21 juni 2021

Milkshakes waren niet zo lekker. Vorige keer was dit ook. Het was net een ijsje, kwam niet door het rietje heen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johanna Bleeker
20 juni 2021

Het was echt super lekker. En snel bezorgd

Top tent
19 juni 2021
Reinald
18 juni 2021
Evers
18 juni 2021

Ik bestel hier regelmatig, omdat de bezorging erg snel is. De snacks zijn prima, maar de friet valt eigenlijk altijd tegen.

Christha
16 juni 2021

Netjes en snel geleverd! Miste de snacks maar werdt snel en direct opgelost en kregen extra drinken.

Hendriksen
15 juni 2021

Was heel lekker, heb alleen mezelf wat overschat met de 1-persoons patat zak... zat toch meer in dan ik dacht ;)

Hans Hartmann
14 juni 2021

Broodje gyros was gebakken kip die niet naar gyros smaakte. Geen kruiden. Echt jammer.

Piet Jager
14 juni 2021

als van ouds

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
13 juni 2021
Hans Hartmann
13 juni 2021

Gewoon goed

Sh
10 juni 2021

Bestel hier vaak door de goede kwaliteit, Maar dit keer was het echt waardeloos!!

Rinke van der Made
10 juni 2021

Heel lekker.

Geke Hoekema
10 juni 2021

Eerst te vroeg bezorgd, prima gecorrigeerd

V. de Vreeze
4 juni 2021

Sorry dat wij dit moeten zeggen, maar de frikadellen speciaal waren zurig, dus dat vertrouwden wij niet en hebben het weg gegooid. Verder was het prima, dit is ook de eerste keer voorgekomen bij ons.

Betty
30 mei 2021

Bestelling geplaatst voor 13.00 uur, de vriendelijke bezorger stond echter al om12.15 voor de deur, hier moeten jullie beter op letten vind ik want we hebben ook gehad dat het eten een dik uur te laat kwam. Maar ja ik schrijf dit nu wel maar denk niet dat er antwoord komt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

David
30 mei 2021

Helaas op een zaterdag niet zo goed als doordeweeks. Bestelling was onvolledig en na achteraan bellen duurde het ruim een uur voordat het ontbrekende deel alsnog (bijna koud) binnen kwam.

Geke Hoekema
27 mei 2021

Lekker eten, patat kan ietsje knapperiger

Elise Muller
24 mei 2021

Smaakvol eten. Alleen beter bestelling controleren. We misten de speciaal bij een friet en hadden 2 friet zonder ipv 1 friet zonder. Verder erg lekker.

Fred sijtsma
21 mei 2021

normaal is het wel goed maar de patat was deze keer droog en niet te eten

Toppers!
20 mei 2021
S
18 mei 2021
Anoniem
17 mei 2021
Anoniem
16 mei 2021
Emmy
15 mei 2021
Tineke
12 mei 2021

Goede en snelle service. De opmerkingen worden helaas niet gelezen. Kipburger met mayo, terwijl aangegeven geen mayo. Geen jamballasaus te bekennen helaas.

M.M. Kloosterman
11 mei 2021

De burger en vega bami schijf waren prima, maar de krulfriet was helemaal kapot gebakken, jammer!

Piet Jager
10 mei 2021
Joshua
3 mei 2021

Ik vraag tegenwoordig altijd om 'grillburgers goed doorgebakken' en dat wordt goed opgepikt dus dat is heel fijn. Persoonlijk mag van mij de bacon ook wel wat meer gebakken. Maar de lekker combi is altijd succes.

Harry
2 mei 2021

Lekkerrr!

B.
1 mei 2021
H Spoelstra
30 april 2021

Eten was weer lekker

Joeri
29 april 2021

Frikandel was koud, patat was te slap en mijn bestelling was niet compleet. Helaas zat er geen coca cola bij

Frank
27 april 2021

Het menu met de halve (haan, kip) is echt super lekker. Echt een aanrader!!!!. Alleen de salade die je der bij krijgt is matig. Als ze dat veranderen krijgen ze de volle 5 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas
27 april 2021

Super lekker allemaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Flow
27 april 2021

Snel, netjes en uiteraard erg lekker. Tot de volgende keer!

De vries
26 april 2021

Levert optijd, vriendelijke bezorger. Heerlijke patat, mag de volgende keer iets warmer, kroketten ook erg lekker! Wij bestellen graag weer bij jullie!!

Roskam
21 april 2021

Heerlijke broodjes....

Hans Hartmann
17 april 2021
Michel
17 april 2021

Was erg lekker en erg snel bezorgd door Mohand

Cc
17 april 2021

Krulfriet bij de kapsalons helemaal niet knapperig en naar mijn mening ook best wel een kleine portie voor €7.80. De rest was wel oke, maar ik zal niet weer bestellen. Wel een erg snelle bezorging.

Michel
10 april 2021

Prima gegeten! Krulfrieten en shoarma waren heerlijk en nog lekker warm door de nelle bezorging door Mohad.

Joshua
10 april 2021
H Spoelstra
9 april 2021

Mn eten was wat later werd keurig gebeld tevoren eten was weer heerlijk ben trouwe klant bij jullie

Kapali
7 april 2021

Snelle bezorging! Jammer dat de burger op de italiaanse bol zo klein was ..

H.j de Groot
5 april 2021

Het eten was koud, nog wel te eten maar te koud.

Milan
5 april 2021

Patat mag voor mij iets knapperig, de rest was heerlijk. Bezorging 👍, keurig op tijd.

Alexandra
2 april 2021

Bezorger was ruim op tijd met het eten. Het was heerlijk!

Buurman
2 april 2021

Was weer top :D

Niels Poort
2 april 2021

Patat. Super Snacks. Perfect Saus in overvloed. De cheeseburger had helaas geen kaas. Maar smaakte super goed, dus maak je niet druk. Altijd goed 💪

Jelly
2 april 2021

Eten was weer top!

Isabel
1 april 2021

Prima en warm eten, vriendelijke bezorger!

Harley
1 april 2021

Bezorgd door Edna, Alles warm en netjes en op tijd afgeleverd .

p.jager
31 maart 2021

dit is de eerste keer dat alles lauw was,ben ik niet gewend van deze top snackbar. voortaan maar niet meer op de fiets brengen

Bosma
31 maart 2021

Berenhap was bijna zwart Snacks idem Patat was nog redelijk warm De broodjes cheeseburger waren goed Dit niet gewend van jullie

Gianni
31 maart 2021

Strijder

Mohamed
30 maart 2021

Heerlijk en snel bezorgd ga zo door heren

Kes
27 maart 2021

Top

Anoniem
27 maart 2021

We bestellen hier vaak. Lekkere patat en snelle bezorging.

Zoet
25 maart 2021

Zoals altijd er lekker

Will
24 maart 2021

Frank heeft netjes alles op tijd en goed bezorgd.

Sjaakie
21 maart 2021

De kapsalon was gemaakt met uien , en dit stond niet op de menukaart. Tevens in de opmerking bij de bestelling gevraagd om de groentes apart te houden. Dus was tegenvaller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rinke
21 maart 2021

Volgens mij was de patat voor een tweede keer gebakken....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emma
21 maart 2021

Broodje warm vlees is heerlijk met heel veel vlees

anoniem
20 maart 2021
Fedde
18 maart 2021

Al veel vaker besteld hier. Altijd was het perfect. Helaas nu ietsje minder. De pindasaus was koud, de uitjes op de frikadellen waren nog wel goed, maar op het randje Dus niet echt fris meer. . Als ex. Snackbarhouder weet ik wel wat wel en niet meer kan. Het kwam ook bijna 20 minuten later dan de ap sms aangaf. Dan kun je beter geen tijd aangeven dan valt het mee. Misschien toch fooi geven aan de deur dan van te voren via de app. Dan kijkt de bezorger op de fiets iets vrolijker misschien je weet nooit of de baas het eerlijk verdeelt of in de kassa stopt Ach het weer was ook niet mooi ik zou ook minder vrolijk kijken. . Hopen dat de volgende bestelling weer als vanouds is.

Charissa
18 maart 2021

Super lekkerrrr!! Snelle bezorging 😁

Joshua
15 maart 2021

Top zoals altijd. Had als opmerking erbij gezet dat de grillburger lekker goed doorgebakken mocht worden en dat was ook zo, maar vooral van de buitenkant, binnenin was hij nog wat rood. Maar blijft geweldig product voor een goeie prijs. Bezorging ook snel en professioneel zoals altijd.

B.W.
14 maart 2021

Kwaliteit top Snelheid top Bezorging top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
14 maart 2021

Alles was goed, alleen de kapsalon kipdöner daar zat heel veel ui op en weinig kipdöner. De ui was er ook niet bij besteld trouwens.

p.jager
12 maart 2021

top

Sanne
12 maart 2021

Was optijd klaar en weer lekker zoaks altijd!

Molenaar
11 maart 2021

Prima gegeten, lekker warm en goed van smaak. Vliegensvlug bezorgd door de aardige en beleefde Gio!

Michael
8 maart 2021

Eten was lekker en supersnel hierr Extra shoutout naar Gio!

Sieuwke Eekhof
7 maart 2021

Altijd heel vriendelijk personeel, en heerlijk eten! Ons vaste adres wanneer we zin hebben in een lekkere hap!

Klant
7 maart 2021

Heel snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Antoinette
5 maart 2021

Supersnel geleverd :)

Char
4 maart 2021

Mijn bestelling bij Lekker was supersnel geleverd vandaag! 15 minuten!!! Gio kwam bij mij bezorgen, nam netjes afstand, was vriendelijk & het smaakte weer top.

Ahmed
4 maart 2021
Hans Hartmann
4 maart 2021

Snel en warm bezorgd. Blij, dat de kwaliteit hoog blijft ondanks de drukte.

Shawn
3 maart 2021

Het eten was lekker. Qua bezorging iets 5minuten later dan afgesproken maar dat geeft niet. Het eten maakt veel goed. Overigens een aardige bezorger Berkay 🤝 Tot snel

H Spoelstra
3 maart 2021

De mexican fries waren heerlijk echt een aanrader heerlijk.

Isabel
2 maart 2021

Voor de 2e keer een bestelling gedaan. Erg tevreden, snel geleverd ook me dankzij door Gio En uiteraard was het eten erg lekker. We gaan vaker bestellen!!

Middelmatig
1 maart 2021

Ruim anderhalf uur gewacht op bestelling, tas was doorweekt met vet en gescheurd, veel salade van de burger lag los in de tas. Patat was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Betty
27 februari 2021
Anoniem - Leeuwarden
27 februari 2021

Supersnel bezorgd en erg lekker. De hoeveelheid eten was met het gerecht dat ik had gekozen (stokbrood met kip, sla en krulfrites) wel heel erg groot. Geen klacht natuurlijk, maar wmb mag er bij zo'n stokbrood wel iets minder frites bijgeleverd worden.

Anoniem
26 februari 2021
Nienke
26 februari 2021

Heerlijk saté menu! Was super warm in de box. Lekker frisse salade er bij

Bob
21 februari 2021

Great taste and very fast delivery

H Spoelstra
20 februari 2021

Eten was heerlijk en snel bezorgd

Sanne
20 februari 2021

Top! En precies op de tijd klaar die werd vermeld, vriendelijk geholpen!

anoniem
20 februari 2021
Jan
19 februari 2021

Weer heerlijk gegeten. Lekker veel vlees

Martijn
19 februari 2021

Op tijd bezorgd, bestelling compleet.

André
18 februari 2021

Snelle levering en smakelijk. Volgende keer weer bestellen

Henk van Eik.
16 februari 2021

Patat en bamischijf uitstekend. Hamburger weeïge en overtijdse smaak. 2,50 fooi is voor de bezorger. Wordt voortaan aan de deur aan de bezorger gegeven.

Babs
15 februari 2021

Geen minpunten over het eten. Snelle levering.

Sarah
15 februari 2021

Het was druk bij jullie dus vandaar dat het wat langer duurde. Helaas waren de frietjes wel heel zacht en een beetje lauw. De andere keren dat we besteld hebben was het verder heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Levi
13 februari 2021
Jelly
13 februari 2021

Normaal altijd super tevreden, nu was helaas het eten niet zo warm. Uiteraard is het buiten ook veel kouder dan normaal.

Beumer
13 februari 2021

Aadiel was zeer vriendelijk. Patat was nogal al slap.

Mark
13 februari 2021
Hénne
13 februari 2021

Goed en op tijd zo als altijd!!

Erwin
12 februari 2021

Het beloofde gratis drankje bij bestelling ontbrak helaas. Dat had wel als voordeel dat ik mijn tafelgenoot niet teleur hoefde te stellen omdat je bij twee gerechten maar een drankje krijgt. Eten was wederom weer heerlijk en snel geleverd. Groot voordeel is ook het uitgebreide menu van 'Lekker De Overweg'

Martijn
11 februari 2021

Was prima in orde. Op tijd geleverd.

A.R.
11 februari 2021

Allaa is een top bezorger!!

Dijkstra
8 februari 2021
H.spoelstra
7 februari 2021

Eten was heerlijk. Levering door Allaa was mooi op tijd er zat een kaartje bij respect dat deze bezorger door de sneeuw ons eten heeft gebracht. Toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jessica looijenga
7 februari 2021

Warm en lekker! Complimenten met dit weer. Weeral top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De boer
7 februari 2021

Vond het wat jammer dat de wrap die ik besteld had geen mais en ruccola sla had maar gewone ijsberg sla en dat de kipfilet wat scherp was en mijn jongste dus geen kip kon mee eten. Voor de rest super tevreden over de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Errol
7 februari 2021

Het eten was heerlijk ! Tot de volgende keer:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
7 februari 2021

Snel bezorgd , super vooral met dit weer , eten was goed , alleen wat weinig saus 😢

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

PW
6 februari 2021

Goed van smaak! En perfect op tijd.

Aukje
6 februari 2021
Roald
5 februari 2021

Vaste klant. Altijd lekker en goede, persoonlijk, service. Aanrader!

Miranda
3 februari 2021

Lekkere patat. Zeer snelle bezorging. Kregen er een gratis fles Cola bij, ivm volle spaarkaart? Handig ook die online spaarpunten.

Marit
2 februari 2021

De bezorging was snel, top. De frieten waren niet al te warm en aan de bruine kant maar wel lekker. De bestelde vanille milkshake was niet afgevuld en een vrij dunne mierzoete milkshake: bah. De bestelde chocolade milkshake was compleet mislukt: een sloot witte waterige melk met dezelfde mierzoete vanillesmaak.

Hans Hartmann
1 februari 2021

Zoals altijd, prima@

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lyza
1 februari 2021
Robert
31 januari 2021
Eric
31 januari 2021

Was weer heerlijk en een vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geke Hoekema
30 januari 2021

De krulpatat was niet optimaal. De rest was prima, vooral de pindasaus

Siempie
30 januari 2021
Martijn
28 januari 2021

Heel goed en lekker gegeten.

Johan Visser
25 januari 2021

Snelle levering maar verlies niet de ditails.Hierdoor gaat de kwaliteit verloren.

Wiebe
25 januari 2021

Tijdig en warm bezorgd; top! Compliment voor de uiterst vriendelijke en correcte bezorger Matthios!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lieuwe Montsma
25 januari 2021

weer perfecte levering door Matthias. de lekkerste pindasaus in Leeuwarden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelmer
24 januari 2021

Paar weken geleden al geen drinken bij m'n bestelling gekregen, vandaag geen joppiesaus bij t broodje pollo. Droge hap dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander W.
24 januari 2021

Vaste plek, vast recept, vaste kwaliteit! En de bezorging is altijd enorm snel. 2 jaar geleden hier mijn eerste bezoek gebracht en nooit meer overgestapt naar een andere zaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rinke
24 januari 2021

Slappe patat, half koude bamischijf, pikanto ook van binnen niet zo warm als de buitenkant, maar de pindasaus was wel zeer fijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Ruiter
24 januari 2021

Saté menu besteld, grote portie en was heerlijk!!!

Bron
23 januari 2021

Altijd goed en snel

Jacco
22 januari 2021

Superbezorger maar het wten was koud en de hamburgers wel heel erg rood, brrr.

Martijn
22 januari 2021

De luxe broodjes waren goed. Snacks ook.

Anoniem
22 januari 2021
Anoniem
20 januari 2021
theo bosgra
18 januari 2021

ja wat moet ik er over zeggen , het was gewoon goed , en zeker voor de prijs. top dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
16 januari 2021

Prima eten voor een mooie prijs.

H. Spoelstra
15 januari 2021

Eten was weer over heerlijk bedankt voor de snelle en goede service

Hans Hartmann
15 januari 2021

Snel, warm en compleet geleverd! Perfect.

Martijn
15 januari 2021

Bestelling compleet = Uitstekend. Pindasaus was wat aan de dunne kant. - deel van saus was uit en onder 't patat bakje gekomen. Op tijd bezorgd = Goed. Lekker gesnacked😋

Lisa
10 januari 2021
Martijn Mulder
10 januari 2021

Snacks goed verzorgd. [hou dat vast]. Bezorger was vriendelijk. Hij gaf aan dat hij het opmerkingenveld niet gelezen had / niet kon lezen. Details die belangrijk zijn voor de bezorging voeg ik toe zodat de bezorger efficiënter zijn werk kan doen. Gevraagde bezorgtijd was 11:30. Wat goed was; er werd op tijd aangegeven dat de bezorgtijd om 11:45 kwam ipv 11:30. Echter de bezorger was er pas om 11:55. Kwaliteit van snacks was goed. Kwaliteit van de broodjes was uitstekend. Bezorgkwaliteit kan beter. Succes en bedankt voor de actiecode.

Freddy
8 januari 2021

Helaas,helaas vaak besteld maar deze keer was het echt niet goed. Patat was slap en rauw, kippnugets waren slap. Kreeg dingen 2x terwijl masr 1x was besteld. Eten was heel vlug gebracht maar ik wacht liever 15 min langer en dat mijn bestelling goed is doorgebakken. Dit was 2e bestelling in 1 week maar heb voorheen het wel beter gekregen

Anoniem
4 januari 2021

Patat was slap snacks wel lekker bezorger was zeer vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rose
3 januari 2020

Heeeeerlijk😍

Raymond
3 januari 2020
Henne vis
2 januari 2020

Binnen 30 min bezorgd! Beste snackbar van Leeuwarden en omstreken

A v Hulsen
2 januari 2020

De boerenkapsalon was een beetje teleurstelend vergeleken met zoals ik die normaal krijg bij jullie: het bakje was maar beperkt gevuld in het byzonder erg weinig van de gebakken aardappeltjes als ik een kinderhandje vol erin had was het veel. De andere ingredienten ook wat minder dan normaal. Hopelijk volgende keer weer een normale portie. De milkshake was het dekseltje niet helemaal goed geplaatst dus die had wat lekkage. Misschien een tip, ookal gaat het meestal wel goed, om het dekseltje nog even extra vast te plakken met een plakbandje? Zodat het tijdens transport niet los kan wippen.. Maargoed, volgende keer beter zullen we maar zeggen, normaal niets dan lof voor De Overweg.

Spm
2 januari 2020

Prima lekker

Ron Vos
2 januari 2020

De bezorging was snel waardoor het eten nog goed op temperatuur was. De truffel friet was ok maar wel saai. Slechts friet met truffelsaus. Wel ruim in hoeveelheid. Het eten viel verder helaas tegen om de volgende redenen; De salade die los geleverd werd bij de kapsalon was ondermaats. Het donervlees leek gekookt ipv gegrild en er zaten veel stukken met kraakbeen tussen. Tot slot, zat er bij de mini loempia’s (ondanks op de site ‘inclusief chilisaus’ aangegeven) geen saus en konden we naar het gratis blikje Cola ook fluiten.

Rein
1 januari 2020

17 45 u besteld en na 2x bellen om 20.00 uur ontvangen. Vervolgens bestelling niet compleet en hamburger koud. Was geen succes

De meer
1 januari 2020

Regelmatig besteld, altijd goed en vlot bezorgd, vriendelijke bezorgers. Eten zoals het hoort....

Stefan
1 januari 2020
Launch Hosting
29 december 2020

Eten was lekker, Alleen een drankje vergeten wat uiteraard kan gebeuren bij drukte. Gaan hier zeker nog eens bestellen

P.rinsma
29 december 2020

Pindasaus beker was de deksel en af gegaan en lag de bekerop zijn kant en was de pinda saus ook nog is lauw ,en lag al het pinda saus in het zakje . En ik vond de patat en frikandellen niet super warm eigenlijk . Nee we waren er niet super blij mee

Freddy
28 december 2020

Eten was tegen het koud zijn aan. Normaal gesproken geen klachten.

Marco van den Berg
24 december 2020

Eten wordt altijd warm en goed bezorgd. Eten is van zeer goede kwaliteit. Bezorgers altijd zeer vriendelijk.

Levi
23 december 2020

Heerlijk gegeten

H.spoelstra
23 december 2020

Goed eten. Goede service

Anouk
20 december 2020

Bestelling was denk ik te vroeg klaar want de patat was bijna koud bij thuiskomst. Ik woon maar 1 minuut ervandaan.

Klaas
19 december 2020

Eten prima, heerlijk en veel. Advies: Patat boven in verpakking doen, zodat de patatjes niet slap worden.

H. Spoelstra
16 december 2020

Het eten is al gewoon heerlijk.

p.jager
16 december 2020

TOP

Martijn
14 december 2020

Bestelling compleet. Kwaliteit Patat kan beter. Voldoende op tijd bezorgd.

Martin
11 december 2020

Ik had een gyros stokbroodje besteld, supersnelle bezorging maar de patat die erbij hoorde ontbrak. Ook was het onderste broodje zompig en klef door de hoeveelheid saus die voorheen in een apart bakje geleverd werd. Beetje tegenvaller dit keer.

Anoniem
10 december 2020
Hans Hartmann
10 december 2020

Warm en snel bezorgd. Kwaliteit is zoals gewoonlijk hoog. Prima zaak.

Martijn
4 december 2020

Vergeten = pindasaus op broodje warm vlees [heb ik nog voor gebeld] en gratis blikje cola. Hele vriendelijke bezorger. We prijzen jullie voor het broodje Warm Vlees op de kaart, maar de saus vergeten is een domper. Er wordt voor betaald. Leverbetrouwbaarheid kan echt beter. Succes.

H Spoelstra
3 december 2020

Lekker eten en goede service. Ook een aardige bezorger

Esther
2 december 2020

Snelle en vriendelijke bezorging en goed eten

Johan
2 december 2020

Patat was slap niet doorgebakken wel om gevraagd

Hidde
1 december 2020

Had een lekker combi menu besteld voor 2 personen. Zowel de burgers als de krulfriet waren uit hun verpakking door de tas heen verspreid. Tevens was de bestelling 35 minuten eerder op het adres dan de afgesproken tijd. Smaken en de temperatuur van alles was goed op orde

p.jager
30 november 2020

de big tasty is voortreffelijk een echte aanrader. iets anders dan de berehap

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V. de Vreeze
29 november 2020

De kwaliteit was prima, en de bezorging ook

Gerben Dijkstra
28 november 2020

Ik vond de patat wel wat slap. Was niet echt bruin en knapperig. Ik had het gevoel dat ze nog niet helemaal klaar waren.

Ram
28 november 2020
Renate Zeewuster
28 november 2020

De extra bestelde knoflooksaus zat er niet bij en de gratis frisdrank ook niet.

Martijn Mulder
27 november 2020

Bestelling was compleet en op tijd bezorgd. Verbeterpunten; Patat was aan de slappe kant. Inpakkwaliteit, kan beter. Drinken en Milkshakes moet je niet bij het. Eten in doen, dan wordt alles koud.

H Spoelstra
26 november 2020

Jammer dat t drinken nu voor de 2e keer is vergeten

Koster
26 november 2020

Geweldige service, en heerlijk eten..

Van der Zee
25 november 2020

Patat is niet lekker gebakken, slap en soms echt rauw.

Johan
24 november 2020

Top héérlijk gegeten

p.jager
23 november 2020

top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ahmed
23 november 2020

Heerlijke eten! Super vriendelijk personeel en top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klant
22 november 2020

Weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Praatmakers
22 november 2020

Mijn menu vanavond was als dat gevoel wanneer je de trein nét wél haalt. Je weet wel; wanneer de conducteur nog gebaard dat je vaart moet maken, je een sprintje moet trekken en vervolgens buiten adem binnenstapt. Dan ga je toch wel heerlijk zitten toch? - Nou zo zat ik dus na op mijn stoel na dit eten. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.J
22 november 2020

Snel en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emma
20 november 2020

Snel warm en heerlijk

p.jager
19 november 2020
V. de Vreeze
17 november 2020

Wat betreft de kwaliteit, eerste keer was het eten bijna helemaal koud, kwam doordat de bezorger het even niet kon vinden waar hij moest zijn. Maar netjes zijn excuus gegeven. Toch maar even gebeld en het uit gelegd, geen probleem kreeg een nieuwe bestelling, geweldige servers .

Klantje
17 november 2020
Saunders
16 november 2020

Helaas waren ze de drankjes vergeten bij de menu’s

anoniem
16 november 2020

half uur te laat en koud en broodjes hamburger van grill bedekt niet eens je halve broodje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emma
16 november 2020

Snelle bezorging goed en veel eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steffen
14 november 2020
Jellie
12 november 2020

Snitzel was te doorgebakken. Miste mijn gratis cola.

Mi
8 november 2020

Echt super lekkere broodjes en snacks. Broodje gyros was volgens mij een broodje kip ipv gyros, maar gelukkig ook lekker.