Beoordelingen van Lekker De Overweg Leeuwarden

Recente recensies

5.0
Johanna Bleeker
gisteren

Het was echt super lekker. En snel bezorgd

Top tent
19 juni 2021
Reinald
18 juni 2021
Evers
18 juni 2021

Ik bestel hier regelmatig, omdat de bezorging erg snel is. De snacks zijn prima, maar de friet valt eigenlijk altijd tegen.

Christha
16 juni 2021

Netjes en snel geleverd! Miste de snacks maar werdt snel en direct opgelost en kregen extra drinken.

Hendriksen
15 juni 2021

Was heel lekker, heb alleen mezelf wat overschat met de 1-persoons patat zak... zat toch meer in dan ik dacht ;)

Hans Hartmann
14 juni 2021

Broodje gyros was gebakken kip die niet naar gyros smaakte. Geen kruiden. Echt jammer.

Piet Jager
14 juni 2021

als van ouds

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
13 juni 2021
Hans Hartmann
13 juni 2021

Gewoon goed

Sh
10 juni 2021

Bestel hier vaak door de goede kwaliteit, Maar dit keer was het echt waardeloos!!

Rinke van der Made
10 juni 2021

Heel lekker.

Geke Hoekema
10 juni 2021

Eerst te vroeg bezorgd, prima gecorrigeerd

V. de Vreeze
4 juni 2021

Sorry dat wij dit moeten zeggen, maar de frikadellen speciaal waren zurig, dus dat vertrouwden wij niet en hebben het weg gegooid. Verder was het prima, dit is ook de eerste keer voorgekomen bij ons.

Betty
30 mei 2021

Bestelling geplaatst voor 13.00 uur, de vriendelijke bezorger stond echter al om12.15 voor de deur, hier moeten jullie beter op letten vind ik want we hebben ook gehad dat het eten een dik uur te laat kwam. Maar ja ik schrijf dit nu wel maar denk niet dat er antwoord komt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

David
30 mei 2021

Helaas op een zaterdag niet zo goed als doordeweeks. Bestelling was onvolledig en na achteraan bellen duurde het ruim een uur voordat het ontbrekende deel alsnog (bijna koud) binnen kwam.

Geke Hoekema
27 mei 2021

Lekker eten, patat kan ietsje knapperiger

Elise Muller
24 mei 2021

Smaakvol eten. Alleen beter bestelling controleren. We misten de speciaal bij een friet en hadden 2 friet zonder ipv 1 friet zonder. Verder erg lekker.

Fred sijtsma
21 mei 2021

normaal is het wel goed maar de patat was deze keer droog en niet te eten

Toppers!
20 mei 2021
S
18 mei 2021
Anoniem
17 mei 2021
Anoniem
16 mei 2021
Emmy
15 mei 2021
Tineke
12 mei 2021

Goede en snelle service. De opmerkingen worden helaas niet gelezen. Kipburger met mayo, terwijl aangegeven geen mayo. Geen jamballasaus te bekennen helaas.

M.M. Kloosterman
11 mei 2021

De burger en vega bami schijf waren prima, maar de krulfriet was helemaal kapot gebakken, jammer!

Piet Jager
10 mei 2021
Joshua
3 mei 2021

Ik vraag tegenwoordig altijd om 'grillburgers goed doorgebakken' en dat wordt goed opgepikt dus dat is heel fijn. Persoonlijk mag van mij de bacon ook wel wat meer gebakken. Maar de lekker combi is altijd succes.

Harry
2 mei 2021

Lekkerrr!

B.
1 mei 2021
H Spoelstra
30 april 2021

Eten was weer lekker

Joeri
29 april 2021

Frikandel was koud, patat was te slap en mijn bestelling was niet compleet. Helaas zat er geen coca cola bij

Frank
27 april 2021

Het menu met de halve (haan, kip) is echt super lekker. Echt een aanrader!!!!. Alleen de salade die je der bij krijgt is matig. Als ze dat veranderen krijgen ze de volle 5 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas
27 april 2021

Super lekker allemaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Flow
27 april 2021

Snel, netjes en uiteraard erg lekker. Tot de volgende keer!

De vries
26 april 2021

Levert optijd, vriendelijke bezorger. Heerlijke patat, mag de volgende keer iets warmer, kroketten ook erg lekker! Wij bestellen graag weer bij jullie!!

Roskam
21 april 2021

Heerlijke broodjes....

Hans Hartmann
17 april 2021
Michel
17 april 2021

Was erg lekker en erg snel bezorgd door Mohand

Cc
17 april 2021

Krulfriet bij de kapsalons helemaal niet knapperig en naar mijn mening ook best wel een kleine portie voor €7.80. De rest was wel oke, maar ik zal niet weer bestellen. Wel een erg snelle bezorging.

Michel
10 april 2021

Prima gegeten! Krulfrieten en shoarma waren heerlijk en nog lekker warm door de nelle bezorging door Mohad.

Joshua
10 april 2021
H Spoelstra
9 april 2021

Mn eten was wat later werd keurig gebeld tevoren eten was weer heerlijk ben trouwe klant bij jullie

Kapali
7 april 2021

Snelle bezorging! Jammer dat de burger op de italiaanse bol zo klein was ..

H.j de Groot
5 april 2021

Het eten was koud, nog wel te eten maar te koud.

Milan
5 april 2021

Patat mag voor mij iets knapperig, de rest was heerlijk. Bezorging 👍, keurig op tijd.

Alexandra
2 april 2021

Bezorger was ruim op tijd met het eten. Het was heerlijk!

Buurman
2 april 2021

Was weer top :D

Niels Poort
2 april 2021

Patat. Super Snacks. Perfect Saus in overvloed. De cheeseburger had helaas geen kaas. Maar smaakte super goed, dus maak je niet druk. Altijd goed 💪

Jelly
2 april 2021

Eten was weer top!

Isabel
1 april 2021

Prima en warm eten, vriendelijke bezorger!

Harley
1 april 2021

Bezorgd door Edna, Alles warm en netjes en op tijd afgeleverd .

p.jager
31 maart 2021

dit is de eerste keer dat alles lauw was,ben ik niet gewend van deze top snackbar. voortaan maar niet meer op de fiets brengen

Bosma
31 maart 2021

Berenhap was bijna zwart Snacks idem Patat was nog redelijk warm De broodjes cheeseburger waren goed Dit niet gewend van jullie

Gianni
31 maart 2021

Strijder

Mohamed
30 maart 2021

Heerlijk en snel bezorgd ga zo door heren

Kes
27 maart 2021

Top

Anoniem
27 maart 2021

We bestellen hier vaak. Lekkere patat en snelle bezorging.

Zoet
25 maart 2021

Zoals altijd er lekker

Will
24 maart 2021

Frank heeft netjes alles op tijd en goed bezorgd.

Sjaakie
21 maart 2021

De kapsalon was gemaakt met uien , en dit stond niet op de menukaart. Tevens in de opmerking bij de bestelling gevraagd om de groentes apart te houden. Dus was tegenvaller.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rinke
21 maart 2021

Volgens mij was de patat voor een tweede keer gebakken....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emma
21 maart 2021

Broodje warm vlees is heerlijk met heel veel vlees

anoniem
20 maart 2021
Fedde
18 maart 2021

Al veel vaker besteld hier. Altijd was het perfect. Helaas nu ietsje minder. De pindasaus was koud, de uitjes op de frikadellen waren nog wel goed, maar op het randje Dus niet echt fris meer. . Als ex. Snackbarhouder weet ik wel wat wel en niet meer kan. Het kwam ook bijna 20 minuten later dan de ap sms aangaf. Dan kun je beter geen tijd aangeven dan valt het mee. Misschien toch fooi geven aan de deur dan van te voren via de app. Dan kijkt de bezorger op de fiets iets vrolijker misschien je weet nooit of de baas het eerlijk verdeelt of in de kassa stopt Ach het weer was ook niet mooi ik zou ook minder vrolijk kijken. . Hopen dat de volgende bestelling weer als vanouds is.

Charissa
18 maart 2021

Super lekkerrrr!! Snelle bezorging 😁

Joshua
15 maart 2021

Top zoals altijd. Had als opmerking erbij gezet dat de grillburger lekker goed doorgebakken mocht worden en dat was ook zo, maar vooral van de buitenkant, binnenin was hij nog wat rood. Maar blijft geweldig product voor een goeie prijs. Bezorging ook snel en professioneel zoals altijd.

B.W.
14 maart 2021

Kwaliteit top Snelheid top Bezorging top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
14 maart 2021

Alles was goed, alleen de kapsalon kipdöner daar zat heel veel ui op en weinig kipdöner. De ui was er ook niet bij besteld trouwens.

p.jager
12 maart 2021

top

Sanne
12 maart 2021

Was optijd klaar en weer lekker zoaks altijd!

Molenaar
11 maart 2021

Prima gegeten, lekker warm en goed van smaak. Vliegensvlug bezorgd door de aardige en beleefde Gio!

Michael
8 maart 2021

Eten was lekker en supersnel hierr Extra shoutout naar Gio!

Sieuwke Eekhof
7 maart 2021

Altijd heel vriendelijk personeel, en heerlijk eten! Ons vaste adres wanneer we zin hebben in een lekkere hap!

Klant
7 maart 2021

Heel snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Antoinette
5 maart 2021

Supersnel geleverd :)

Char
4 maart 2021

Mijn bestelling bij Lekker was supersnel geleverd vandaag! 15 minuten!!! Gio kwam bij mij bezorgen, nam netjes afstand, was vriendelijk & het smaakte weer top.

Ahmed
4 maart 2021
Hans Hartmann
4 maart 2021

Snel en warm bezorgd. Blij, dat de kwaliteit hoog blijft ondanks de drukte.

Shawn
3 maart 2021

Het eten was lekker. Qua bezorging iets 5minuten later dan afgesproken maar dat geeft niet. Het eten maakt veel goed. Overigens een aardige bezorger Berkay 🤝 Tot snel

H Spoelstra
3 maart 2021

De mexican fries waren heerlijk echt een aanrader heerlijk.

Isabel
2 maart 2021

Voor de 2e keer een bestelling gedaan. Erg tevreden, snel geleverd ook me dankzij door Gio En uiteraard was het eten erg lekker. We gaan vaker bestellen!!

Middelmatig
1 maart 2021

Ruim anderhalf uur gewacht op bestelling, tas was doorweekt met vet en gescheurd, veel salade van de burger lag los in de tas. Patat was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Betty
27 februari 2021
Anoniem - Leeuwarden
27 februari 2021

Supersnel bezorgd en erg lekker. De hoeveelheid eten was met het gerecht dat ik had gekozen (stokbrood met kip, sla en krulfrites) wel heel erg groot. Geen klacht natuurlijk, maar wmb mag er bij zo'n stokbrood wel iets minder frites bijgeleverd worden.

Anoniem
26 februari 2021
Nienke
26 februari 2021

Heerlijk saté menu! Was super warm in de box. Lekker frisse salade er bij

Bob
21 februari 2021

Great taste and very fast delivery

H Spoelstra
20 februari 2021

Eten was heerlijk en snel bezorgd

Sanne
20 februari 2021

Top! En precies op de tijd klaar die werd vermeld, vriendelijk geholpen!

anoniem
20 februari 2021
Jan
19 februari 2021

Weer heerlijk gegeten. Lekker veel vlees

Martijn
19 februari 2021

Op tijd bezorgd, bestelling compleet.

André
18 februari 2021

Snelle levering en smakelijk. Volgende keer weer bestellen

Henk van Eik.
16 februari 2021

Patat en bamischijf uitstekend. Hamburger weeïge en overtijdse smaak. 2,50 fooi is voor de bezorger. Wordt voortaan aan de deur aan de bezorger gegeven.

Babs
15 februari 2021

Geen minpunten over het eten. Snelle levering.

Sarah
15 februari 2021

Het was druk bij jullie dus vandaar dat het wat langer duurde. Helaas waren de frietjes wel heel zacht en een beetje lauw. De andere keren dat we besteld hebben was het verder heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Levi
13 februari 2021
Jelly
13 februari 2021

Normaal altijd super tevreden, nu was helaas het eten niet zo warm. Uiteraard is het buiten ook veel kouder dan normaal.

Beumer
13 februari 2021

Aadiel was zeer vriendelijk. Patat was nogal al slap.

Mark
13 februari 2021
Hénne
13 februari 2021

Goed en op tijd zo als altijd!!

Erwin
12 februari 2021

Het beloofde gratis drankje bij bestelling ontbrak helaas. Dat had wel als voordeel dat ik mijn tafelgenoot niet teleur hoefde te stellen omdat je bij twee gerechten maar een drankje krijgt. Eten was wederom weer heerlijk en snel geleverd. Groot voordeel is ook het uitgebreide menu van 'Lekker De Overweg'

Martijn
11 februari 2021

Was prima in orde. Op tijd geleverd.

A.R.
11 februari 2021

Allaa is een top bezorger!!

Dijkstra
8 februari 2021
H.spoelstra
7 februari 2021

Eten was heerlijk. Levering door Allaa was mooi op tijd er zat een kaartje bij respect dat deze bezorger door de sneeuw ons eten heeft gebracht. Toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jessica looijenga
7 februari 2021

Warm en lekker! Complimenten met dit weer. Weeral top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De boer
7 februari 2021

Vond het wat jammer dat de wrap die ik besteld had geen mais en ruccola sla had maar gewone ijsberg sla en dat de kipfilet wat scherp was en mijn jongste dus geen kip kon mee eten. Voor de rest super tevreden over de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Errol
7 februari 2021

Het eten was heerlijk ! Tot de volgende keer:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia
7 februari 2021

Snel bezorgd , super vooral met dit weer , eten was goed , alleen wat weinig saus 😢

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

PW
6 februari 2021

Goed van smaak! En perfect op tijd.

Aukje
6 februari 2021
Roald
5 februari 2021

Vaste klant. Altijd lekker en goede, persoonlijk, service. Aanrader!

Miranda
3 februari 2021

Lekkere patat. Zeer snelle bezorging. Kregen er een gratis fles Cola bij, ivm volle spaarkaart? Handig ook die online spaarpunten.

Marit
2 februari 2021

De bezorging was snel, top. De frieten waren niet al te warm en aan de bruine kant maar wel lekker. De bestelde vanille milkshake was niet afgevuld en een vrij dunne mierzoete milkshake: bah. De bestelde chocolade milkshake was compleet mislukt: een sloot witte waterige melk met dezelfde mierzoete vanillesmaak.

Hans Hartmann
1 februari 2021

Zoals altijd, prima@

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lyza
1 februari 2021
Robert
31 januari 2021
Eric
31 januari 2021

Was weer heerlijk en een vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geke Hoekema
30 januari 2021

De krulpatat was niet optimaal. De rest was prima, vooral de pindasaus

Siempie
30 januari 2021
Martijn
28 januari 2021

Heel goed en lekker gegeten.

Johan Visser
25 januari 2021

Snelle levering maar verlies niet de ditails.Hierdoor gaat de kwaliteit verloren.

Wiebe
25 januari 2021

Tijdig en warm bezorgd; top! Compliment voor de uiterst vriendelijke en correcte bezorger Matthios!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lieuwe Montsma
25 januari 2021

weer perfecte levering door Matthias. de lekkerste pindasaus in Leeuwarden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelmer
24 januari 2021

Paar weken geleden al geen drinken bij m'n bestelling gekregen, vandaag geen joppiesaus bij t broodje pollo. Droge hap dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander W.
24 januari 2021

Vaste plek, vast recept, vaste kwaliteit! En de bezorging is altijd enorm snel. 2 jaar geleden hier mijn eerste bezoek gebracht en nooit meer overgestapt naar een andere zaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rinke
24 januari 2021

Slappe patat, half koude bamischijf, pikanto ook van binnen niet zo warm als de buitenkant, maar de pindasaus was wel zeer fijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Ruiter
24 januari 2021

Saté menu besteld, grote portie en was heerlijk!!!

Bron
23 januari 2021

Altijd goed en snel

Jacco
22 januari 2021

Superbezorger maar het wten was koud en de hamburgers wel heel erg rood, brrr.

Martijn
22 januari 2021

De luxe broodjes waren goed. Snacks ook.

Anoniem
22 januari 2021
Anoniem
20 januari 2021
theo bosgra
18 januari 2021

ja wat moet ik er over zeggen , het was gewoon goed , en zeker voor de prijs. top dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
16 januari 2021

Prima eten voor een mooie prijs.

H. Spoelstra
15 januari 2021

Eten was weer over heerlijk bedankt voor de snelle en goede service

Hans Hartmann
15 januari 2021

Snel, warm en compleet geleverd! Perfect.

Martijn
15 januari 2021

Bestelling compleet = Uitstekend. Pindasaus was wat aan de dunne kant. - deel van saus was uit en onder 't patat bakje gekomen. Op tijd bezorgd = Goed. Lekker gesnacked😋

Lisa
10 januari 2021
Martijn Mulder
10 januari 2021

Snacks goed verzorgd. [hou dat vast]. Bezorger was vriendelijk. Hij gaf aan dat hij het opmerkingenveld niet gelezen had / niet kon lezen. Details die belangrijk zijn voor de bezorging voeg ik toe zodat de bezorger efficiënter zijn werk kan doen. Gevraagde bezorgtijd was 11:30. Wat goed was; er werd op tijd aangegeven dat de bezorgtijd om 11:45 kwam ipv 11:30. Echter de bezorger was er pas om 11:55. Kwaliteit van snacks was goed. Kwaliteit van de broodjes was uitstekend. Bezorgkwaliteit kan beter. Succes en bedankt voor de actiecode.

Freddy
8 januari 2021

Helaas,helaas vaak besteld maar deze keer was het echt niet goed. Patat was slap en rauw, kippnugets waren slap. Kreeg dingen 2x terwijl masr 1x was besteld. Eten was heel vlug gebracht maar ik wacht liever 15 min langer en dat mijn bestelling goed is doorgebakken. Dit was 2e bestelling in 1 week maar heb voorheen het wel beter gekregen

Anoniem
4 januari 2021

Patat was slap snacks wel lekker bezorger was zeer vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rose
3 januari 2020

Heeeeerlijk😍

Raymond
3 januari 2020
Henne vis
2 januari 2020

Binnen 30 min bezorgd! Beste snackbar van Leeuwarden en omstreken

A v Hulsen
2 januari 2020

De boerenkapsalon was een beetje teleurstelend vergeleken met zoals ik die normaal krijg bij jullie: het bakje was maar beperkt gevuld in het byzonder erg weinig van de gebakken aardappeltjes als ik een kinderhandje vol erin had was het veel. De andere ingredienten ook wat minder dan normaal. Hopelijk volgende keer weer een normale portie. De milkshake was het dekseltje niet helemaal goed geplaatst dus die had wat lekkage. Misschien een tip, ookal gaat het meestal wel goed, om het dekseltje nog even extra vast te plakken met een plakbandje? Zodat het tijdens transport niet los kan wippen.. Maargoed, volgende keer beter zullen we maar zeggen, normaal niets dan lof voor De Overweg.

Spm
2 januari 2020

Prima lekker

Ron Vos
2 januari 2020

De bezorging was snel waardoor het eten nog goed op temperatuur was. De truffel friet was ok maar wel saai. Slechts friet met truffelsaus. Wel ruim in hoeveelheid. Het eten viel verder helaas tegen om de volgende redenen; De salade die los geleverd werd bij de kapsalon was ondermaats. Het donervlees leek gekookt ipv gegrild en er zaten veel stukken met kraakbeen tussen. Tot slot, zat er bij de mini loempia’s (ondanks op de site ‘inclusief chilisaus’ aangegeven) geen saus en konden we naar het gratis blikje Cola ook fluiten.

Rein
1 januari 2020

17 45 u besteld en na 2x bellen om 20.00 uur ontvangen. Vervolgens bestelling niet compleet en hamburger koud. Was geen succes

De meer
1 januari 2020

Regelmatig besteld, altijd goed en vlot bezorgd, vriendelijke bezorgers. Eten zoals het hoort....

Stefan
1 januari 2020
Launch Hosting
29 december 2020

Eten was lekker, Alleen een drankje vergeten wat uiteraard kan gebeuren bij drukte. Gaan hier zeker nog eens bestellen

P.rinsma
29 december 2020

Pindasaus beker was de deksel en af gegaan en lag de bekerop zijn kant en was de pinda saus ook nog is lauw ,en lag al het pinda saus in het zakje . En ik vond de patat en frikandellen niet super warm eigenlijk . Nee we waren er niet super blij mee

Freddy
28 december 2020

Eten was tegen het koud zijn aan. Normaal gesproken geen klachten.

Marco van den Berg
24 december 2020

Eten wordt altijd warm en goed bezorgd. Eten is van zeer goede kwaliteit. Bezorgers altijd zeer vriendelijk.

Levi
23 december 2020

Heerlijk gegeten

H.spoelstra
23 december 2020

Goed eten. Goede service

Anouk
20 december 2020

Bestelling was denk ik te vroeg klaar want de patat was bijna koud bij thuiskomst. Ik woon maar 1 minuut ervandaan.

Klaas
19 december 2020

Eten prima, heerlijk en veel. Advies: Patat boven in verpakking doen, zodat de patatjes niet slap worden.

H. Spoelstra
16 december 2020

Het eten is al gewoon heerlijk.

p.jager
16 december 2020

TOP

Martijn
14 december 2020

Bestelling compleet. Kwaliteit Patat kan beter. Voldoende op tijd bezorgd.

Martin
11 december 2020

Ik had een gyros stokbroodje besteld, supersnelle bezorging maar de patat die erbij hoorde ontbrak. Ook was het onderste broodje zompig en klef door de hoeveelheid saus die voorheen in een apart bakje geleverd werd. Beetje tegenvaller dit keer.

Anoniem
10 december 2020
Hans Hartmann
10 december 2020

Warm en snel bezorgd. Kwaliteit is zoals gewoonlijk hoog. Prima zaak.

Martijn
4 december 2020

Vergeten = pindasaus op broodje warm vlees [heb ik nog voor gebeld] en gratis blikje cola. Hele vriendelijke bezorger. We prijzen jullie voor het broodje Warm Vlees op de kaart, maar de saus vergeten is een domper. Er wordt voor betaald. Leverbetrouwbaarheid kan echt beter. Succes.

H Spoelstra
3 december 2020

Lekker eten en goede service. Ook een aardige bezorger

Esther
2 december 2020

Snelle en vriendelijke bezorging en goed eten

Johan
2 december 2020

Patat was slap niet doorgebakken wel om gevraagd

Hidde
1 december 2020

Had een lekker combi menu besteld voor 2 personen. Zowel de burgers als de krulfriet waren uit hun verpakking door de tas heen verspreid. Tevens was de bestelling 35 minuten eerder op het adres dan de afgesproken tijd. Smaken en de temperatuur van alles was goed op orde

p.jager
30 november 2020

de big tasty is voortreffelijk een echte aanrader. iets anders dan de berehap

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

V. de Vreeze
29 november 2020

De kwaliteit was prima, en de bezorging ook

Gerben Dijkstra
28 november 2020

Ik vond de patat wel wat slap. Was niet echt bruin en knapperig. Ik had het gevoel dat ze nog niet helemaal klaar waren.

Ram
28 november 2020
Renate Zeewuster
28 november 2020

De extra bestelde knoflooksaus zat er niet bij en de gratis frisdrank ook niet.

Martijn Mulder
27 november 2020

Bestelling was compleet en op tijd bezorgd. Verbeterpunten; Patat was aan de slappe kant. Inpakkwaliteit, kan beter. Drinken en Milkshakes moet je niet bij het. Eten in doen, dan wordt alles koud.

H Spoelstra
26 november 2020

Jammer dat t drinken nu voor de 2e keer is vergeten

Koster
26 november 2020

Geweldige service, en heerlijk eten..

Van der Zee
25 november 2020

Patat is niet lekker gebakken, slap en soms echt rauw.

Johan
24 november 2020

Top héérlijk gegeten

p.jager
23 november 2020

top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ahmed
23 november 2020

Heerlijke eten! Super vriendelijk personeel en top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klant
22 november 2020

Weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Praatmakers
22 november 2020

Mijn menu vanavond was als dat gevoel wanneer je de trein nét wél haalt. Je weet wel; wanneer de conducteur nog gebaard dat je vaart moet maken, je een sprintje moet trekken en vervolgens buiten adem binnenstapt. Dan ga je toch wel heerlijk zitten toch? - Nou zo zat ik dus na op mijn stoel na dit eten. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.J
22 november 2020

Snel en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emma
20 november 2020

Snel warm en heerlijk

p.jager
19 november 2020
V. de Vreeze
17 november 2020

Wat betreft de kwaliteit, eerste keer was het eten bijna helemaal koud, kwam doordat de bezorger het even niet kon vinden waar hij moest zijn. Maar netjes zijn excuus gegeven. Toch maar even gebeld en het uit gelegd, geen probleem kreeg een nieuwe bestelling, geweldige servers .

Klantje
17 november 2020
Saunders
16 november 2020

Helaas waren ze de drankjes vergeten bij de menu’s

anoniem
16 november 2020

half uur te laat en koud en broodjes hamburger van grill bedekt niet eens je halve broodje

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emma
16 november 2020

Snelle bezorging goed en veel eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steffen
14 november 2020
Jellie
12 november 2020

Snitzel was te doorgebakken. Miste mijn gratis cola.

Mi
8 november 2020

Echt super lekkere broodjes en snacks. Broodje gyros was volgens mij een broodje kip ipv gyros, maar gelukkig ook lekker.

Anoniem
8 november 2020

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Freddy
8 november 2020

Patat was bij deze bestelling slap. Niet lang genoeg doorgebakken.

Alma
8 november 2020

Helaas was de patat deze keer lauw en slap toen we hem kregen, de bamischijf viel na de eerste hap helemaal uit elkaar. De sate smaakte wel goed.Hopelijk is het de volgende keer weer goed zoals gewoonlijk. Keurige bezorging en mooi op tijd.

Anoniem
6 november 2020

Goed gebakken patat en een snelle bezorging!

anoniem
5 november 2020
p.jager
2 november 2020

als vanaouds prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelly
29 oktober 2020

Op de slappe patatjes na verder prima, heerlijke pindasaus

p.jager
26 oktober 2020

je kon merken dat het druk was,moest ff bellen. kwaliteit was niet wat ik gewend was van jullie,moest de berenhap en fricandel weg gooien,patat en hamburger waren goed. afijn geen reden om bij jullie weg te gaan daarvoor was het altijd goed,,dit kan ook wel eens gebeuren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H Spoelstra
25 oktober 2020

Heerlijk was het weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Errol
25 oktober 2020

Het was weer heerlijk !

Shawn
24 oktober 2020

Tering wat snel! Kon niet eens mn kon afvegen en toen was de bestelling dr al! De bezorger was ook super aardig. Top 😄👍

A.R.
24 oktober 2020

Altijd goed en snel!

De meer
24 oktober 2020

Altijd goede kwaliteit en prijs is zeer gunstig. Vlotte bezorgers, kortom; uitstekend!!

Pim
23 oktober 2020

Het duurde 3 kwartier, maar was absoluut het wachten waard. De italiaanse bol burger was heerlijk, en de frietjes waren perfect knappering. Zeer aan te bevelen!

anoniem
22 oktober 2020
Gerda
18 oktober 2020
Jelly
17 oktober 2020

Eten weer heerlijk, goed warm. Snel bezorgd

Denja
16 oktober 2020

Stipt op tijd. Ruim voldoende en erg lekker

Riemer
16 oktober 2020

Vorige keer patat heerlijk en goed gefrituurd. Nu patat te slap, kan gebeuren maar wel opnieuw ‘gratis’ blikje cola vergeten :-) Bezorging was sneller dan eerst aangegeven bezorgtijd. Top!

piet jager
15 oktober 2020

gewoon weer geweldig

H Spoelstra
15 oktober 2020

De tasty friet is heerlijk echt een aanrader het was mooi op tijd en heerlijk

Van der Zee
10 oktober 2020
Leon
9 oktober 2020
Riemer
8 oktober 2020

Bezorging mooi op tijd, de bezorger vriendelijk en nam gepaste afstand. Alleen blikje cola vergeten. Eten was heerlijk!

p.jager
8 oktober 2020

zoals vanouds zeerr goed

Bianca
8 oktober 2020

Lekker zoals altijd!

Anoniem
5 oktober 2020

Normaal gesproken altijd super tevreden! Helaas was het eten dit keer niet meer heel warm. Hopen dat het de volgende keer weer goed is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ahmed
5 oktober 2020

Altijd lekker en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
1 oktober 2020
De vries
27 september 2020

We vonden de patat wat slapjes voor de rest was het dik in orde en lekker ...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamaar
26 september 2020

zelfs wat te vroeg zo snel zijn ze! keurige jongen aan de deur!

p.jager
26 september 2020

wederom top,wordt aandacht aan je eten besteed en zo hou je klanten. de heren die bezorgen altijd vriendelijk

A v Hulsen
26 september 2020

Altijd lekker! En nu, na al die tijd, eindelijk ook milkshakes te bestellen. Heerlijk! :D

Tamara
25 september 2020

Ander half uur gewacht op het eten. Het smaakte erg lekker alleen helaas blokjes kipfilet in mijn kapsalon i.p.v. kipdoner

Leon
25 september 2020
Eva
24 september 2020

Lekker eten, goede prijs/kwaliteit, bezorging binnen 40 minuten en vriendelijk.

anoniem
13 september 2020

Vond het eten niet zo lekker, de hamburger en patat smaakte als hoe ik het thuis zelf zou maken, jammer genoeg geen aanrader.

Jeffrey Bralts
8 september 2020

Supersnel (Ik denk binnen een half uur?!) en alles lekker vers en ruim voldoende. Beide stokbroodjes hete kip waren goed belegd en hadden een pittig randje. Mag meer, maar dat is persoonlijke smaak :) Voor herhaling vatbaar!

Remon
7 september 2020

Loempia was niet warm genoeg en de bestelling was 20 minuten vroeger dan aangekondigd..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dineke
6 september 2020

Was zeer tevreden

welles
5 september 2020

WEER niet gekregen wat ik besteld had dit is nu al de 5 keer ik betaal 850 of 950 voor een minu wat het zeker niet waard is ook omdat niet alles geleverd word. jullie zijn ook niet bereikbaar om een klacht door te geven het spijt mij voor jullie maar ik denk dat ik niet meer bij jullie bestel normaal bestel ik minimaal 3x per week sorry het was zo goed ps heb foto s gemaakt van het eten u zal er van schrikken9. 50 betaald wat nog niet 5 euro waard is m.v.g j welles

Joshua Jones
5 september 2020

Iemand anders in mijn appartementencomplex had mijn bestelling aangenomen. Daardoor moeten bellen en gelukkig een nieuwe bestelling goed en wel ontvangen.

Sanne
4 september 2020

Harstikke lekker! Stond ook om de goede tijd klaar toen ik het kwam halen.

Patrick
31 augustus 2020

Patat was zonder saus geleverd, maar met een belletje hadden we supersnel een nieuwe patat met saus, en een lekker blikje cola! Lekker warm gegeten en vlot geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Betty
31 augustus 2020

Voor 7 uur besteld kwart over gebeld bleek bestelling op verkeerde stapel te liggen en niet eerste keer dat ze te laat komen. Eten was ook niet lekker en ipv blikje fanta een blikje sevenup wij bestellen hier niet weer personeel kan het niet aan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline
29 augustus 2020

Prima op tijd, veel friet, alleen de mini frikandel waren wat mij betreft inimini. Het leek meer op een partje of schijfje, dan op een mini-variant.

Erwin
28 augustus 2020
Ahmed
27 augustus 2020
Leo
23 augustus 2020

Het eten was heel goed maar helaas waren de beker sausjes er in gestopt en die waren gescheurd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geke Hoekema
22 augustus 2020

Prima eten en vlotte bezorging!

Joyce
16 augustus 2020

was mooi optijd bezorgd. Lekker warm.

Tineke
13 augustus 2020

Slecht, Ik zou de bestelling ongeveer 20.00 uur krijgen en heb 2 x gebeld pas 22.15 uur kwam de bezorger. Geld zou ik terug krijgen ,staat nog niet op mijn rek nummer. De hamburger was koud. Nooit meer!!!!!

Onne
8 augustus 2020

Kwaliteit was goed alleen kreeg niet van wat ik had besteld . Plus gebeld en kreeg steeds in gesprek toon dus helaas niet de volledige sterren .

Gutman
6 augustus 2020

2 kapsalon kip döner besteld. Niet de niet de kwaliteit die we gewend zijn kip waren brokjes zonder smaak(kruiden).patat slof .enige wat in bakje zat was beetjekipbrokken welgeteld 9 stukjes en plakje kaas Slecht dus

Th.W.
2 augustus 2020

Ik ben behoorlijk gebelgd. PISNIJDIG ben ik. Toen ik mijn bestelling in orde maakte, bestelde ik een blikje cola erbij. Maar toen ik wilde gaan afrekenen, kreeg ik bericht dat ik er een GRATIS blikje bij kreeg. Ik had geen twee blikjes cola nodig, dus ik heb het bestelde blikje er weer uit gehaald. Volgens de bevestigings email, zou ik nog steeds een gratis blikje krijgen. Maar de bezorger had dit NIET bij zich. Hij beloofde dat hij later zou terug komen om mij een blikje te brengen, maar ik heb hem nooit weergezien! Nu had ik dus NIKS te drinken! EN DIT IS NIET DE EERSTE KEER DAT DIT IS GEBEURD! Ik houd er niet van als mij dingen worden beloofd, die men dan niet waar maakt! Wat je je klanten belooft, moet je ze ook geven, anders ben je een SLECHTE ZAKENMAN!

Michael
28 juli 2020

Altijd goed eten en binnen 30 minuten hier. superchill !

Gutman
24 juli 2020

heerlijk en mooi op tijd. Wel altyd goed zien of bezorge alles mee heeft. Zonde als ze moeten na bezorgen

Cuperus
23 juli 2020

Snelle service, uitstekende kwaliteit en hoeveelheid. We zijn altijd dik tevreden!

Elise
20 juli 2020
Kees
13 juli 2020
Cjaa
12 juli 2020

Snacks waren goed, patat minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ypeijstraat
12 juli 2020
ik
11 juli 2020

na twee teleurstellende ervaringen hierover een opmerking gemaakt bij het doen van deze nieuwe bestelling en het was nu helemaal prima. Dank!

Femm
11 juli 2020

Het wordt erg lauw bezorgd. Viel ons erg tegen.

Wolf
10 juli 2020

de kroket was slap en het bakje met uitjes zat er niet bij.

Betty
9 juli 2020

Normaal altijd prima maar nu een half uur te vroeg en de aardappelschijfjes waren niet gaar en de patat niet lekker. Minpunt deze keer

p.jager
8 juli 2020

wederom top

Ypeijstraat
30 juni 2020
Ahmed
30 juni 2020

altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

niet nodig
28 juni 2020

2e keer op rij dat de online gedane bestelling niet klopte. Vorige keer ontbrak er iets, deze keer was de bestelde pindasaus niet aanwezig, het bestelde plakje kaas op een burger niet, was de nasischijf een bamischijf en het gratis beloofde drankje zat er ook niet in. Beetje jammer, wij gaan volgende toch 's bij een andere snackbar kijken, was altijd goed bij Lekker maar laatste tijd gaat er (te)veel mis

kup
26 juni 2020

Het eten en de bezorging was zeker top maar voor de 2 keer dat er verkeerde sausjes/ vergeten sausjes. Daar moeten jullie iets beter op letten.

Ypeijstraat
25 juni 2020

Snel, lekker, vriendelijke bezorger. Alleen was het wat een zooitje geworden. Het leek alsof alles in de tas gemikt was. Smeerbende.

Gutman
25 juni 2020

Super eten maar wel opletten als alles wat besteld is wel word bezorgd. Na tel alsnog snel de rest bezord Top

Lianne
22 juni 2020

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
22 juni 2020
H Spoelstra
21 juni 2020

Eten was lekker weer niks op aan te merken en de bezorger verdient een pluim wat een vriendelijke jongen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gütman
21 juni 2020

Top eten goed verpakt en mooi op tijd bezorgd

Johan
20 juni 2020

Patat veel te veel zout op niet lekker

V. de Vreeze
12 juni 2020
vd bos
6 juni 2020

altijd goede ervaringen, maar deze keer was het wat bijzonder. De bestelde kaassoufflé zat er niet in en ook het volgens de bestelling beloofde gratis blikje cola ontbrak. Wel hadden we een 3e kroket naast de twee bestelde kroketten, alleen dit 3e exemplaar was dwars in het bakje gepropt leek het en daardoor kroketpuree toen we de zak openden. Beetje bijzonder dit keer dus....

Klant
4 juni 2020
Kees
3 juni 2020
Mariska
29 mei 2020

Jullie bezorger was verdwaald. Heel vervelend dat de klant dan ook nog niet de juiste weg kan vertellen. Dit is ten koste gegaan van onze bestelling. Deze was koud! Ga niet gelijk bellen, wat jullie bezorger wel aangaf. Bood zijn excuses aan. Uiteindelijk kon hij er niks aan doen. Altijd goeie ervaringen met jullie en het eten is altijd lekker!